Sztárpárok, akik februárban örökre búcsút intettek egymásnak

Valentin sztárok Hollywood magazin február celebek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárok élete nem csak játék és mese, s ahogy a sikereikért, úgy a szerelemért is meg kell küzdeniük. De mi lehet annál kegyetlenebb, mint Valentin-nap környékén szakítani?

Cikkünkben olyan sztárpárokat gyűjtöttünk össze, akik a boldogító igen helyett búcsút intettek egymásnak a szerelmesek hónapjában.

Lady Gaga és Christian Carino

Még 2017 márciusában vállalták fel a kapcsolatukat, majd rá fél évre felröppentek a pletykák, hogy máris eljegyezték Lady Gagát. A híresztelésekkel ellentétben erre csak egy évvel később került sor, ám a Golden Globe-díjas énekesnő csupán négy hónapig volt Christian Carino menyasszonya.

A Golden Globe-díjas énekesnő csupán négy hónapig volt Christian Carino menyasszonya Forrás: Getty Images for NARAS/2018 Kevin Mazur/Kevin Mazur

Austin Nichols és Sophia Bush

Mindkettőjüket a Tuti Gimi című sorozatban ismerhette meg a nagyközönség, ám amíg Sophia Bush összejött Austin Nicholsszal, a színésznő más színésztársaival is folytatott románcot. Végül szakításukkal senkit sem leptek meg, ám azzal igen, hogy mindezt Valentin-napon tették meg.

Hilary Duff és Mike Comrie

A színésznő és volt férje négy év házasság után, 2014-ben szakított egymással. A Lizzie McGuire-t alakító Hilary Duff egy évvel később, 2015 februárjában adta be a válókeresetet, amely a következő évben, szintén a szerelmesek hónapjában zárult le.

A színésznő és volt férje négy év házasság után 2014-ben szakított egymással Forrás: Getty Images/FilmMagic/2012 Jon Kopaloff/Jon Kopaloff

Ryan Phillippe és Amanda Seyfried

Egy évtizeddel vissza kell ugranunk az időben, amikor 2010 végén Amanda és Ryan randevúzni kezdtek, és úgy tűnt, hogy elsöprő szerelem van a láthatáron. Ám 2011 februárjában rövid időre szakítottak, majd márciusban ismét randizni kezdtek. Végül belátták, hogy nem illenek össze, így még azon a nyáron szakítottak.

Jennifer Lopez és Diddy

Diddy képviselője 2001-ben, épp Valentin-napon jelentette be, hogy két együtt töltött év után a sztárpár különválik. Jennifer Lopez később azt nyilatkozta, hogy igaz, hullámvasút volt Diddyvel a kapcsolatuk, a férfi mégis nagy hatással volt karrierje alakulására.

Diddy képviselője 2001-ben, épp Valentin-napon jelentette be, hogy két együtt töltött év után a sztárpár különválik Forrás: Getty Images/WireImage/Kmazur

Nick Jonas és Delta Goodrem

2010 környékén látott napvilágot egy pletyka, mely szerint a Jonas-fivérek legkisebbike, Nick Jonas vonzódik az idősebb nőkhöz. 2011-ben összejött a nála 6 évvel idősebb ausztrál énekesnővel, Delta Goodremmel. Szerelmük nem tartott sokáig, hiszen 2012-ben, Valentin-nap után egy héttel nyilvánosságra hozták szakításukat.

Sienna Miller és Jude Law

2011-ben Sienna Miller és Jude Law Valentin-nap előtt egy héttel jelentette be, hogy kapcsolatuk zátonyra futott. Várható volt, hiszen öt évvel azelőtt Law csúnyán félrelépett a család dadájával, és ezek szerint Millerrel nem tudták megoldani a párkapcsolati nehézségeiket.

2011-ben Sienna Miller és Jude Law Valentin-nap előtt egy héttel jelentette be, hogy kapcsolatuk zátonyra futott Forrás: Getty Images/2004 Getty Images/Gareth Cattermole

Rebel Wilson és Jacob Busch

2020 szeptemberében még friss párként debütált a vörös szőnyegen Rebel Wilson és Jacob Busch. A színésznő néhány hónappal később, 2021 februárjában a közösségi média oldalán tudatta rajongóival, hogy ismét szingli. Rá két napra felröppent a hír, mely szerint az összetört szívű Rebel dobta a vállalkozót. Az, hogy mit tehetett Busch, máig rejtély.

Nina Dobrev és Austin Stowell

2016 februárjában Nina Dobrev és Austin Stowell szakításáról röppentek fel hírek. Mindössze hét hónapig jártak, de belátták, hogy milyen sok területen különböznek egymástól. A Vámpírnaplók sztárja Valentin-napon megosztott rajongóival egy fotót, amelyben tisztázta a státuszát.

2016 februárjában Nina Dobrev és Austin Stowell szakításáról röppentek fel a hírek Forrás: Getty Images/FilmMagic/2015 Gilbert Carrasquillo/Gilbert Carrasquillo

Jennifer Aniston és Justin Theroux

A két színész kapcsolata 2011-ben kezdődött. A következő évben megtörtént az eljegyzés, majd három évvel később, 2015-ben férj és feleség lettek. A házasságuk azonban nem tartott sokáig, és 2018 februárjában bejelentették a válásukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.