Bejutott a világ legszebb 40 lánya közé Tótpeti Lili, a Miss World Hungary 2021-es győztese

Fotó: Koncz Márton - Origo
Fotó: Koncz Márton - Origo -
Miss World Miss World Hungary 2021 Tótpeti Lili
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 20 éves Tótpeti Lili, a Miss World Hungary 2021-es győztese óriási lehetőséget kapott: beválasztották a Miss World világverseny 40 legszebb lánya közé.

A Miss World szépségversenyt december 16-án rendezték volna meg, ám el kellett halasztani a koronavírus miatt. A döntőt március 16-ra hirdették meg, de a körülmények miatt ide már csak a zsűri által legszebbnek ítélt 40 lányt hívták meg. Köztük van a magyar szépség, Tótpeti Lili is.

Miss World Hungary 2021 - Sarka Kata és Rogán-Gaál Cecília Tótpeti Lilivel és az udvarhölgyekkel Fotó: Koncz Márton - Origo

"Akkor hiányérzettel jöttem haza, nagyon bennem volt a versenyszellem. Azóta viszont úgy gondolom, egy óriási lehetőség, hogy mentálisan és fizikálisan is még inkább felkészülhetek a nagy napra. Puerto Ricóban igyekszem a lehető legjobb eredményt elérni, rajtam nem fog múlni" - mondta a Borsnak a nagykanizsai lány, akiben Sarka Kata, a Miss World Hungary versenyigazgatója is óriási lehetőséget lát.

"Hihetetlen nagy lehetőséget kapott Lili, én látom benne a tehetséget, szorgalmat és küzdőszellemet, hogy a lehető legjobb eredményt elérje! Minden kvalitása megvan ahhoz, hogy nyerjen"

Lili március 12-én utazik újra Puerto Ricóba, március 16-án pedig újra szurkolhatunk érte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.