Hamarosan börtönbe vonul a ValóVilág egykori győztese, Aurelio. Úgy döntött, a rács mögött tiszta vizet önt a pohárba, és megírja önéletrajzi könyvét.

Aurelio Caversaccio nem szereti a bizonytalanságot. Igyekszik úgy élni az életét, hogy ne legyen benne kétely. 

"Nem vagyok bizonytalan semmiben sem az életemben. Ha bármiben is az lennék, már régen felakasztottam volna magam" - mondta a megdöbbentő vallomást Aurelio a Borsnak

AurelioForrás: Aurelio / Instagram

"Lassan egy évtizede, húszéves korom óta körvonalazódik bennem, hogy szeretnék egy önéletrajzi könyvet írni, de tartalmilag most tudom jóhiszeműen megtölteni" - folytatta. Elmondta, a börtönben töltött idő alatt szeretné minél inkább elfoglalni magát, hogy ne gondoljon legnagyobb félelmére, a bezártságra. 

A könyvben őszintén akar vallani életének fontos pillanatairól, mint a drogügyek, az emberrablás, de a párkapcsolatait övező legendákat sem hagyná ki.

"Ezek nem részegen kitalált történetek. Le akarom írni, hogyan jutottam a pokolból a mennybe és onnan vissza a pokolba. Remélem, hogy innen újra a mennybe mehetek" – mondta bizakodva.

Aurelio azt is elmondta, hogy senkit nem akar várakozásra kényszeríteni börtönbüntetése alatt, de tudja, hogy aki őt szívbúl szereti, úgyis megvárja: bízik szerelmében