"Mindig nálam van az összekészített bőrönd" - Bármikor megszülethet Hajdú Péterék kisbabája

Forrás: Instagram/ hajdu.peter.official -
Születés Láng Eszter szülés család babavárás Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan megszületik Hajdú Péterék kisbabája. Láng Eszter a várandóssága utolsó időszakában szinte észre sem veszi, hogy babát vár.

A fiatal kismama bármelyik pillanatban életet adhat első kisfiának. A kismamával a LifeTV reggeli sikerműsorának évadnyitó adásfelvételén találkozott a Bors, aki a babavárás időszakáról mesélt.

-mesélte Eszter, aki a szülésről is elárult néhány kulisszatitkot.

A kisbaba időzített császármetszéssel fog a világra jönni, de az orvos kijelölt egy hetet, így ezen belül volt egy pici mozgásterük. Mivel a családban többen februárban ünneplik a születésnapjukat, így Eszterék egy olyan napot választottak, amely a lehető legtávolabb esik az ünnepelt szülinapjához.

Bármikor érkezhet a baba Hajdúéknál. Forrás: Instagram/ hajdu.peter.official

A névválasztás sem volt egyszerű, mert Eszter elmondása szerint Péter inkább a klasszikusabb nevek mellett tette le a voksát, míg kedvese inkább az újhullámos neveket részesítette előnyben. Végül azonban sikerült megegyezniük. A gyönyörű kismama számára nagy segítség Hajdú Péter tapasztalata, mivel Eszternek nincs testvére, így kisbabát maximum a tévében látott.

"Gyakorlatilag ő az egyetlen, aki képes engem megnyugtatni(...) Eddig én egy stabil embernek tartottam magam, de most nem vagyok az. Peti nagyon türelmes és az sem zavarja, ha az az éjszaka közepén keltem fel, hogy panaszkodjak neki egy sort, vagy csak elmondjak neki egy hirtelen jött ötletet"

-mesélte a gyönyörű kismama.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.