Hamarosan megszületik Hajdú Péterék kisbabája. Láng Eszter a várandóssága utolsó időszakában szinte észre sem veszi, hogy babát vár.

A fiatal kismama bármelyik pillanatban életet adhat első kisfiának. A kismamával a LifeTV reggeli sikerműsorának évadnyitó adásfelvételén találkozott a Bors, aki a babavárás időszakáról mesélt.

 

A harmadik hónaptól kezdve nem okozott semmi kellemetlenséget a kisfiunk. Igazából csak abból veszem észre a jelenlétét, hogy nem férek be az ajtókon, illetve mindennek nekimegyek a pocakommal

-mesélte Eszter, aki a szülésről is elárult néhány kulisszatitkot.

A kisbaba időzített császármetszéssel fog a világra jönni, de az orvos kijelölt egy hetet, így ezen belül volt egy pici mozgásterük. Mivel a családban többen februárban ünneplik a születésnapjukat, így Eszterék egy olyan napot választottak, amely a lehető legtávolabb esik az ünnepelt szülinapjához. 

Bármikor érkezhet a baba Hajdúéknál.Forrás: Instagram/ hajdu.peter.official

A névválasztás sem volt egyszerű, mert Eszter elmondása szerint Péter inkább a klasszikusabb nevek mellett tette le a voksát, míg kedvese inkább az újhullámos neveket részesítette előnyben. Végül azonban sikerült megegyezniük. A gyönyörű kismama számára nagy segítség Hajdú Péter tapasztalata, mivel Eszternek nincs testvére, így kisbabát maximum a tévében látott.

 

"Gyakorlatilag ő az egyetlen, aki képes engem megnyugtatni(...) Eddig én egy stabil embernek tartottam magam, de most nem vagyok az. Peti nagyon türelmes és az sem zavarja, ha az az éjszaka közepén keltem fel, hogy panaszkodjak neki egy sort, vagy csak elmondjak neki egy hirtelen jött ötletet"

-mesélte a gyönyörű kismama.