Rosszindulatú kommentelők kereszttüzében találta magát a minap Rácz Jenő állapotos felesége, Rácz-Gyuricza Dóra. A kismama azonban nem hagyta szó nélkül a kritizálók szavait.

Rácz Jenő és felesége, Rácz-Gyuricza Dóra boldogsága határtalan, ugyanis nemsokára szülői örömök elé néznek. Mindennapi örömeiket szívesen osztják meg a rajongóikkal, akik között mindig akad egy-két rosszindulatú kommentelő, aki semmilyen határt nem ismerve durván odaszól a csinos kismamának.

Dóri azonban nem hagyja magát, válaszolt a kéretlen kritikusoknak, amelyet meg is osztott egy napig megtekinthető Instagram-történetében:

"Kedves ...! Remélem, boldogabb lesz az életed, és nem kell majd kismamák képei alatt kifröcsögnöd magadból a sok rosszindulatot. És azt is remélem, amikor te kismama leszel, neked nem kell majd olyan embereket elviselned, mint nekem. Puszi" – osztotta meg a válaszlevelét, majd hozzátette:

"Ezt nem csak neki, de mindenkinek üzenem, aki nem gondolja át, miket írogat jobbra-balra" – fakadt ki Dóri, majd a következővel zárta rövidre.

"Miért foglalkozom ezekkel...? Tudjátok, ha megdobnak kővel, dobj vissza kenyérrel. Nem azt tanítják, ha megdobnak kővel, ne dobj vissza semmivel, csak játszd el, hogy nem érezted!"