"Ezt nem csak neki, de mindenkinek üzenem" - Keményen odaszúrt a negatív kommentelőknek Rácz Jenő felesége

Gyuricza Dóra kritika Rácz Jenő kommentelők válasz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rosszindulatú kommentelők kereszttüzében találta magát a minap Rácz Jenő állapotos felesége, Rácz-Gyuricza Dóra. A kismama azonban nem hagyta szó nélkül a kritizálók szavait.

Rácz Jenő és felesége, Rácz-Gyuricza Dóra boldogsága határtalan, ugyanis nemsokára szülői örömök elé néznek. Mindennapi örömeiket szívesen osztják meg a rajongóikkal, akik között mindig akad egy-két rosszindulatú kommentelő, aki semmilyen határt nem ismerve durván odaszól a csinos kismamának.

Dóri azonban nem hagyja magát, válaszolt a kéretlen kritikusoknak, amelyet meg is osztott egy napig megtekinthető Instagram-történetében:

"Kedves ...! Remélem, boldogabb lesz az életed, és nem kell majd kismamák képei alatt kifröcsögnöd magadból a sok rosszindulatot. És azt is remélem, amikor te kismama leszel, neked nem kell majd olyan embereket elviselned, mint nekem. Puszi"

– osztotta meg a válaszlevelét, majd hozzátette:

"Ezt nem csak neki, de mindenkinek üzenem, aki nem gondolja át, miket írogat jobbra-balra" – fakadt ki Dóri, majd a következővel zárta rövidre.

"Miért foglalkozom ezekkel...? Tudjátok, ha megdobnak kővel, dobj vissza kenyérrel. Nem azt tanítják, ha megdobnak kővel, ne dobj vissza semmivel, csak játszd el, hogy nem érezted!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.