Kaia Gerber magazin Cindy Crawford
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az alábbi cikkben olyan sztárgyerekeket mutatunk be, akik ugyanolyan hírnévre tettek szert, mint a szüleik. 

Cindy Crawford lánya, Kaia Gerber

Ahogy mondani szokás, az alma nem esett messze a fájától. A fiatal Kaia Gerber a nyolcvanas és kilencvenes évek egyik legkeresettebb modelljének, Cindy Crawfordnak és Rande Gerber üzletembernek a lánya. A fiatal lány hamar édesanyja nyomdokaiba lépett, s noha még csak 20 éves, már rengeteg modellmunka van a háta mögött. Az IMG modellügynökség 2014-ben figyelt fel rá, és azonnal szerződést kínáltak neki. Nemcsak a CR Fashion Bookba, de az Interview magazinba és a Teen Vogue-ba is fotózták már 14 évesen.

Kaia Gerber hamar édesanyja nyomdokaiba lépett, s noha még csak 20 éves, már rengeteg modellmunka van a háta mögött Forrás: Getty Images/2021 Getty Images/Miikka Skaffari

Phil Collins lánya, Lily Collins

Lily Collins Phil Collins hétszeres Grammy-díjas angol énekes és dalszerző lánya. A fiatal színésznő népszerűségét az Emily in Paris című filmsorozatnak köszönheti, de karrierje már kétévesen elkezdődött, hiszen akkor tűnt fel először a képernyőn, a BBC Growing Pains című sorozatában. Azóta már számtalan produkcióban láthattuk szerepelni. Lily Collins minden munkájára ugyanolyan erőbedobással készül, hogy mindig a legjobbat hozza ki magából. Ami a magánéletét illeti, tavaly kimondta a boldogító igent: hozzáment Charlie McDowell amerikai filmrendező-íróhoz.

Lily Collins Phil Collins hétszeres Grammy-díjas angol énekes és dalszerző lánya Forrás: WireImage/2009 Jim Spellman/Jim Spellman

Goldie Hawn lánya, Kate Hudson

Goldie Hawn Oscar- és Golden Globe-díjas amerikai színésznő és lánya nagyon jó és különleges kapcsolatot ápolnak egymással mind a mai napig. Goldie Hawn mindig is büszke volt a lányára, így amikor csak tehetné, világgá kürtölné, hogy mennyire szereti őt. Kate Hudson pedig sok helyen hangoztatta már, hogy édesanyja számtalan helyzetben bátorította őt, hogy mindig legyen önbizalma kiállni saját magáért. Hollywood egyik legkedveltebb anya-lánya párosa mindig mosolygós és energikus.

Hollywood egyik legkedveltebb anya-lánya párosa mindig mosolygós és energikus Forrás: Getty Images/2021 Getty Images/Rich Fury

Dakota Johnson és Melanie Griffith

A kis Dakota édesanyja, Melanie Griffith és édesapja, Don Johnson érdekes helyzetnek köszönhetik, hogy összejöttek. A történet már csak amiatt sem hétköznapi, mert az akkor csupán 22 éves Don Melanie anyjával forgatott, amikor kapcsolatba lépett a még kiskorú 14 éves lánnyal. Kapcsolatuk kezdete nem volt felhőtlen, amolyan se veled, se nélküled kapcsolat volt, hiszen többször szakítottak, ezt követően újra összejöttek és ekkor született meg Dakota. A fiatal lány szülei nyomdokába lépett: tizenkét évesen szerepelt először divatfotózáson, amikor a Teen Vogue híres emberek gyerekeiről készített egy összeállítást. Később az IMG modellügynökség magához csábította őt, így néhány kampányban is szerepet kapott. A fiatal színésznő a népszerűségét A szürke ötven árnyalatának köszönheti, amelyet 2015-ben mutattak be.

Dakota Johnson szülei nyomdokába lépett: tizenkét évesen szerepelt először divatfotózáson Forrás: AFP

Blake Lively és Ernie Lively

Az 1970-es évektől több sorozatban és filmben is feltűnt Ernie Lively, Blake Livey édesapja. A legendás színész pályafutása a hetvenes években indult, és a következő évtizedekben rengeteg sorozatban játszott. Olyan híres produkcióban is szerepelt, mint a Hazárd megye lordjai, az X-akták, a Baywatch, a Négyen egy gatyában vagy Az elnök emberei. A színész aztán a tavalyi évben, 74 éves korában örökre lehunyta a szemét. Ki gondolta volna, hogy imádott lánya és édesapja nyomdokaiba lép és sikert sikerre halmoz? Blake Lively számára a vágyott sikert a Pletykafészek hozta el, ahol az agyafúrt szépséget, Serena Van Der Woodsent alakította. Ami a színésznő magánéletét illeti, idén ünnepli 10. házassági évfordulóját Ryan Reynolds amerikai színésszel.

Az 1970-es évektől több sorozatban és filmben is feltűnt Ernie Lively, Blake Livey édesapja Forrás: WireImage/2008 WireImage/Dimitrios Kambouris

Ez is érdekelhet: Sztárok, akikről nem is gondolnád, miből éltek meg a hírnév előtt

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.