Galambos Lajos válása: így osztották fel a hatalmas vagyont az egykori házasok

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
Galambos Lajos válás Galambos Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Múlt hét pénteken robbant a hír, hogy Galambos Lajos és felesége, Boglárka elválnak. A zenész erről Hajdú Péter Frizbi című műsorában beszélt először. Házassága nem bírta ki az elmúlt évek megpróbáltatásait. A zenész és felesége megegyeztek a vagyon elosztását illetően.

Galambos Lajos nemrég két év, tíz hónap börtönbüntetést kapott víz-, gáz- és áramlopásért, valamint hivatali személy megvesztegetéséért. Feleségét, Boglárkát felmentették, de házasságuk ráment az évekig tartó jogi hercehurcára.

Galambos Lajos megegyezett feleségével, elosztották a vagyont Boglárkával Fotó: Csudai Sándor - Origo

A Blikk úgy tudja, Galambos Lajos és felesége megegyezett a több száz millió forintos családi vagyonról.

"A múlt hét végén született meg ügyvédek segítségével az a szerződés, amely megszünteti a házasság közös vagyont. Lajcsi gálánsan kifizette Bogit, könnyen megegyeztek és mindketten aláírták a dokumentumot. A válás után Lajcsi marad a boldogasszonypusztai birtokon, ami a gyerekeknek is örökké az otthona marad, Bogi pedig a birtoktól nem messze épít egy Dunára néző, panorámás gyönyörű házat" - nyilatkozta a lapnak egy informátor.

A zenész cégeinek tavalyi bevétele közel 150 millió forint, ehhez jönnek még a házasság alatt megszerezett ingóságok, tehát több százmilliós vagyonról van szó, amit megosztottak egymás között az egykori házasok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.