Múlt hét pénteken robbant a hír, hogy Galambos Lajos és felesége, Boglárka elválnak. A zenész erről Hajdú Péter Frizbi című műsorában beszélt először. Házassága nem bírta ki az elmúlt évek megpróbáltatásait. A zenész és felesége megegyeztek a vagyon elosztását illetően.

Galambos Lajos nemrég két év, tíz hónap börtönbüntetést kapott víz-, gáz- és áramlopásért, valamint hivatali személy megvesztegetéséért. Feleségét, Boglárkát felmentették, de házasságuk ráment az évekig tartó jogi hercehurcára.

Galambos Lajos megegyezett feleségével, elosztották a vagyont BoglárkávalFotó: Csudai Sándor - Origo

A Blikk úgy tudja, Galambos Lajos és felesége megegyezett a több száz millió forintos családi vagyonról.

"A múlt hét végén született meg ügyvédek segítségével az a szerződés, amely megszünteti a házasság közös vagyont. Lajcsi gálánsan kifizette Bogit, könnyen megegyeztek és mindketten aláírták a dokumentumot. A válás után Lajcsi marad a boldogasszonypusztai birtokon, ami a gyerekeknek is örökké az otthona marad, Bogi pedig a birtoktól nem messze épít egy Dunára néző, panorámás gyönyörű házat" - nyilatkozta a lapnak egy informátor.

A zenész cégeinek tavalyi bevétele közel 150 millió forint, ehhez jönnek még a házasság alatt megszerezett ingóságok, tehát több százmilliós vagyonról van szó, amit megosztottak egymás között az egykori házasok.