Csuti elárulta, milyen a kapcsolata Kulcsár Edinával és G.w.M.-mel

Forrás: Csuti/Instagram -
Szabó András válás szerelem Szabó András Csuti Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csuti egy kérdezz-felelekkel kedveskedett követőinek, és a válófélben lévő celeb több, Edinával kapcsolatos kérdésre is választ adott.

Csuti és Kulcsár Edina válásának híre bombaként robbant. Azóta kiderült, hogy az egykori szépségkirálynő a zenész G.w.M. oldalán találta meg a boldogságot, Csuti pedig többek között Palik Lászlóval beszélgetett arról, hogy élte meg az elmúlt hetek történéseit.

Edinát és Csutit örökre összekötik gyermekeik, akik miatt muszáj összetartaniuk, abban ugyanis mindketten egyetértenek, hogy Medox és Nina nem sérülhetnek a történtek miatt.

Csuti néhány órával ezelőtt Instagram-oldalán válaszolt követői néhány kérdésére. Elárulta, hogy a gyerekek mellett az anyukája, a barátai, a munkája és a céljai adnak erőt a mindennapokban. Az is kiderült, hogy Edinával valamennyire sikerült rendezni a helyzetet.

Az egyik követő megkérdezte, jóban van-e Edina új párjával, amire így válaszolt:

Forrás: Csuti/Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.