Csuti: "Elképesztően fáj! Én még ilyen szintű ürességet, mélyről jövő gyomor kitépőt nem éreztem"

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
Kulcsár Edina Kulcsár Edina házassága Csuti Kulcsár Edina és Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napok óta Kulcsár Edina és Csuti válása tartja lázba a buvárhírek iránt érdeklődőket. A pár szakításáról és Edina új szerelméről szinte minden momentum napvilágra került, ugyanis - ahogy az együttélésüknek, úgy a válásuknak - a részleteit a nagyközönség elé tárják. Most Csuti a Palikék Világa by Manna műsorban ismét megszólalt a történtekkel kapcsolatban. Elárulta, mikor döntöttek a szakítás mellett, és azt is, hogy most milyen érzések kavarognak benne. 

"Vannak az emberben sérelmek múltból, jelenből mindkét oldalon. Nagyon sok dolog van, amin lehetett volna változtatni, de sajnos olyanok is történtek, amin már nem lehet" - mondta el Paliknak Csuti.

"Elképesztően fáj! Nem is vagyok benne biztos, hogy erre van szó, vagy erre van tapasztalás... Én még ilyen szintű ürességet, mélyről jövő gyomor kitépőt nem éreztem - amikor tudod, hogy nappal van, de közben minden olyan sötét és azt hiszed, hogy éjszaka van. Voltak ilyen hosszú-hosszú napjaim, de túl vagyok ezen az állapoton!" - folytatta és hozzátette, mindenképp el akarta kerülni a válást, hiszen a feleségével mindketten elvált szülők gyermekeiként nőttek fel.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Azt gondolom, hogy összelapátoltam magam és sok ember számít rám. Ott vannak a gyerekeim, akiknek ugyanolyan apának kell lennem, mint amilyen voltam, vagy még jobbnak. Lehet, hogy fura lesz, de büszke vagyok magamra, hogy ebből felálltam... Nem is nagyon tudtam erről beszélni senkivel, ugyanis védeni szerettem volna, védeni szeretném a volt feleségemet, védeni szeretném a családunkat, ezért inkább saját magamban tettem fel a kérdéseket, saját magam próbáltam megválaszolni úgy, hogy egyébként még mi ketten sem ültünk le az Edinával ezt töviről-hegyire átbeszélni. Olyan két hétben voltam, hogy ilyen két hét nincs" - fejtette ki Csuti, aki korábban Edina új kapcsolatára így reagált.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.