Détár Enikő: „Nem tudtam tökéletes anyuka lenni, túl hamar mentem vissza a színházba"

Forrás: Polyak Attila -
Détár Enikő anyaság színház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor édesanyává válik egy nő, rögtön elképzeli, milyen lesz a csemetéje gyerekkora és felnőtt élete. Détár Enikő szerencsésnek vallja magát. A színésznő az immár szerdánként megjelenő hot! magazinban elmesélte, hogy pontosan olyan a kapcsolata a felnőtt gyermekeivel, mint ahogy remélte. Ugyanakkor objektíven látja magát, így a hiányosságait is.

„Hiába igyekszem, nem tudtam tökéletes anyuka lenni. Egy dolog van, amit nagyon bánok utólag: amikor a gyerekeim születtek, nem volt elég bátorságom vagy önbizalmam ahhoz, hogy adjak magamnak fél-egy évet a babázásra. Túl hamar mentem vissza a színházba. Ha újrakezdhetném, ezt máshogy csinálnám" – árulta el a hot!-nak Enikő, akinek lánya, Gigi már 33 éves. Arról is beszámol a lapban, hogy várja-e már az unokázást, és hogy beleszólnak-e a szerelmével, Péterrel, egymás gyerekeinek a nevelésébe.

Forrás: Polyak Attila


A hot!-ot digitális formában is megtaláljátok, a digitalstand.hu/hot oldalon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.