Közleményt adott ki Harry herceg és Meghan Markle: szigorú feltételhez kötik a közös munkát

Forrás: AFP/Angela Weiss -
Meghan Markle álhírek Spotify Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg és Meghan Markle több mint egy évvel ezelőtt indították útjára podcastjük első, és egyelőre utolsó epizódját. A 2020-as ünnepi adás óta viszont egyáltalán nem frissült az Archewell Audio kínálata, pedig az eredeti tervek szerint 2021-ben kellett volna beindítani a tartalomgyártást. A Spotify azonban nem várt a házaspárra, egy héttel ezelőtt elkezdtek a műsorhoz producereket keresni. 

Meghan és Harry mindössze egyetlen ünnepi epizódot készítettek el még 2020 decemberében a Spotify-ra, azóta semmi nem történt a csatornán.

A Spotify azonban megelégelte a várakozást, nem vár tovább a párra, producereket keresnek, hogy végre tartalommal tölthessék fel az üres produkciót. Információk szerint a cég nagyon bízik benne, hogy megfelelő szakemberek felvételével talán sikerül cselekvésre bírni Meghanéket.

Harry hercegék a fentiekre nem reagáltak, beszálltak viszont abba a mozgalomba, ami a zeneszolgáltató álhírterjedéssel kapcsolatos eljárásait bírálja. Az utóbbi időben rengeteg kritika érte a Spotify legnépszerűbb podcastsorozatát, a The Joe Rogan Experience-t, ahol a házigazda a pandémia kezdete óta rengeteg hamis állítást tett a koronavírussal kapcsolatban, illetve oltásellenes vendégeket is meghívott a műsorba.

Ezzel a feltétellel folytatja tovább Harry herceg és Meghan Markle a közös munkát a Spotify-jal Forrás: AFP/Angela Weiss

A fentiek tudatában a hercegi pár közleményt adott ki, amelyben arra kérik a szolgálatatót, hogy állítsák meg az álhírek terjedését.

"Továbbra is kifejezzük aggályainkat a Spotify felé, hogy megbizonyosodhassunk arról: a platformon változtatásokat hajtanak végre a közegészségügyi válság kezelésének érdekében. Arra számítunk, hogy a Spotify lépni fog, mi pedig elkötelezhetjük magunkat amellett, hogy a továbbiakban is folytatjuk a közös munkát"

– hangzott a People magazinnak eljuttatott közlemény szövege.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.