Kiderült, miért nem temették még el Kóbor Jánost

Fotó: Koncz Márton - Origo -
Kóbor János hamvak temetés Trunkos András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
December 6-án hunyt el Kóbor János. Az Omega frontembere hosszú heteken keresztül küzdött az életéért, ám legyőzte a koronavírus. Hiába telt el a zenész halála óta két hónap, a temetésére még mindig nem került sor.

A Blikk úgy tudja, hogy az engedélyek már megvannak Kóbor János temetéséhez, a családnak kellene már csak elég lelkierő, hogy a szertartásra sor kerüljön. Zsóka, Mecky özvegye meglehetősen rossz állapotban van.

"Folyamatosan keresnek, sőt, olykor már számonkérnek a rajongók, hogy mikor lesz Mecky igazi búcsúztatása. Érthető a kíváncsiság, mert a fájdalom bennük és valamennyiünkben nem csitul. Úgy vagyunk vele, hogy talán valamiféle megnyugvást hozhat a gyászszertartás. Meckyt elengedni szinte lehetetlenség, de az élet megköveteli a magáét: búcsúznunk kell tőle. Ez február végéig megtörténik majd" - mondta a lapnak Trunkos András, az Omega menedzsere. Ő intézte mindkét gyászszertartás engedélyét. Kóbor János hamvai a Balatonba és a Bazilikába kerülnek majd, addig egy elkülönített szekrényben helyezték el az urnát.

Kóbor János búcsúztatója a Bazilikában 2021.12.17-én Fotó: Koncz Márton - Origo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.