A vasárnapi Sztárban sztárban szó szerint felrobbantotta a stúdiót Marics Peti, az előadás közben azonban egy óvatlan mozdulattól meghúzódott a térde.

Marics Peti nevét sokan ismerik, de eddig inkább a fiatalok körében volt népszerű. A Valmar frontembere a TV2 egyik legnépszerűbb műsorának köszönhetően most az egész ország szívébe belopta magát, vasárnap a Maneskin frontembereként állt színpadra.

Elsöprő produkciója után a zsűritagok nehezen jutottak szóhoz, Lékai-Kiss Ramónát szabályosan zavarba hozta. Makranczi Zalán az előadás után azt kérte tőle, vigyázzon magára, és óvatosan ugráljon a színpadról, de akkor még rajta kívül senki nem értette, pontosan mire gondolt a zsűritag.

A minap Marics Peti egy Instagram-sztoriban árulta el követőinek, hogy a produkció közben, amikor leugrott a színpadról, rosszul érkezett, és hétfőn már rá sem tudott állni a lábára. Jobb térdének sérülése miatt soproni koncertjét is lemondta, szerdán reggel pedig a kórházban kezdett.

"Szerencsére nem szakadt szalag, úgyhogy no para, vasárnapra kipihenjük. Köszi a sok üzenetet"  

-írta Marics Peti közösségi oldalán. Az énekes vasárnap egyébként Post Malone bőrébe bújik majd. Ha  érdekel, kicsoda pontosan Marics Peti, és miért döntött a zenei pálya mellett, olvasd el a vele készített interjúnkat.

Forrás: TV2