Viktoriánus katona szelleméhez akar hozzámenni egy nő: nagyon nehéz az esküvő szervezése

esküvő halott bonyodalom szellem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nőnek, Brocardénak tavaly jelent meg a szellem az otthonában, és rögtön egymásba szerettek. Az esküvőszervezés viszont nem várt problémák elé állította a szerelmeseket.

Az Oxfordshire-ből származó nő választottja, Edwardo, aki szerinte egy viktoriánus katona szelleme. Nem sokkal a megismkeredésük után meg is kérte Brocarde kezét - írja a Metro.

A nő elmondta, hogy még 2021 novemberében egy éjjel arra ébredt, hogy egy gyémántgyűrű van a párnáján, majd zuhanyzás közben kérdőjeleket látott a gőzben. Ekkor jött rá arra, hogy éppen megkérik a kezét.

"Edwardo titkos üzeneteket küld nekem zuhanyzás közben, ha hideget vagy meleget érzek, tudom, hogy épp az érzelmeit mutatja ki" – mondta a nő, majd hozzátette, akármit kérdez a szellemtől, az mindig megtalálja a módját, hogy válaszoljon neki.

Mint kiderült, az esküvőszervezésben nem könnyű dűlőre jutni a szellemmel: "Edwardo mindig is temperamentumos természetű volt, de úgy tűnik, az esküvő a legrosszabbat hozza ki belőle. Az igényei napról napra nőnek."

Többek között a nő nyári esküvőt akar, a szellem viszont nem. Ráadásul több egyház elküldte őket, mivel istenkáromlásnak tartják szerelmüket. Emellett az esküvői meghívók kiküldése sem egy egyszerű feladat, mivel a nő több elhunyt hírességet is szeretne meghívni, például Marilyn Monroe-t, Elvis Presley-t és VIII. Henriket.

"Rengeteg akadályt kell leküzdenie az embernek, ha egy halotthoz akar férjhez menni" – szomorkodott a nő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.