Kulcsár Edina: "Ha csak ennyi boldogság jutott volna nekem, ez az öt hét, akkor is megérte volna!"

Forrás: Instagram/gwmmusic -
Kulcsár Edina válása Kulcsár Edina Kulcsár Edina házassága Kulcsár Edina és G.w.M Kulcsár Edina és Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hetek óta címoldalon foglalkozik a sajtó Kulcsár Edina és Szabó András Csuti válásával. A pár magánéletéről civilek, celebek és közeli ismerősök is kifejtették véleményüket, az egykori szépségkirálynő a Life.hu-nak adott interjújában beszélt az érzéseiről. Most azonban úgy tűnik, Edina boldogabb, mint valaha: G.w.M mellett teljesen kivirult. 

"Szerintem végleg megtanultam elengedni a megfelelési kényszert. Hogyan? Ha megfelelő emberek vesznek körbe, ha igazán boldog vagy, akkor csak az lehet mérvadó számodra, hogy ők mit mondanak és gondolnak rólad" - írta rajongóinak az Instagramon, ahogy arról is, hogy mivel boldog, a gyerekeivel is sokkal jobb a kapcsolata.

Azt sem tagadja, hogy tavaly óta tartott nála a depressziós állapot, ám ez mára a múlté.

„Ha csak ennyi boldogság jutott volna nekem, ez az öt hét, ami mögöttem van, akkor is megérte volna!" - idézi őt a Bors.

Forrás: Instagram/gwmmusic

Úgy tűnik egyébként, nemcsak Edina, de Csuti is magára talált, amióta szakítottak. "Ennek a házasságnak akkor is vége lett volna, ha nincs Márk. Edinával próbáljuk az összes kérdéses ügyünket békében lezárni, a gyermekeink érdekeit és lelki egészségüket tartva szem előtt. Én már magam sokkal jobban vagyok, mint korábban, jelenleg előre tekintek a feladataimra" - nyilatkozta többek között az üzletember.

Forrás: Csuti/Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.