Rongydarabokat használ vécépapírnak, majd a többi szennyessel kimossa azokat az influenszer

WC-papír Tiktok influenszer környezettudatosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az influenszerek közül egyre többen választják a környezettudatos életmódot. Fontos, hogy a véleményvezérek kiálljanak globális ügyek mellett, azonban akadhatnak olyanok, akik nem nézik jó szemmel ezeket a változásokat, sőt némelyiket egészen bizarrnak találják. 

Channon Rose olyat mutatott TikTok csatornáján, ami rengeteg követőjénél kiverte a biztosítékot. Az influenszer az oldalán gyakran ad tippeket azzal kapcsolatosan, hogyan tudjuk minimálisra csökkenteni ökológiai lábnyomunkat. Channon például nem használ műanyagból készült termékeket, valamint a mosható betétet részesíti előnyben. A rajongók azonban azzal nem tudnak mit kezdeni, hogy az influenszer és családja a bidé mellett a törléshez rongyokat használ. A nő a textilt darabokra vágja, majd a többi szennyessel kimossa.

@channonrose1 Don’t mind my eyelash falling off through this whole video #reusabletoiletpaper#familycloth#zerowaste#ecofriendly#vegan#channonrose#zerowasteliving♬ original sound - Channon Rose

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.