Naomi Campbell végre megmutatta kislányát - Fotó

kisbaba Naomi Campbell Naomi Campbell lánya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit Vogue címlapján pózol pucér kisbabájával Naomi Campbell.  Az 51 éves modell a lapnak adott interjújában több dolgot is elárul a gyermekről, a nevét azonban most sem tudhattuk meg.

Az 51 éves Campbell tavaly jelentette be, hogy édesanya lett. A hír hatalmas meglepetést okozott, a modell ugyanis nem beszélt korábban arról, hogy családot szeretne. Akkor azt sem árulta el, hogy a kicsit örökbe fogadta, béranya hordta ki, vagy ő adott neki életet.

A Vogue-nak adott interjújában is csak szűkszavúan beszélt a babáról. Tisztázta, hogy a gyermek a sajátja, nagyon jó baba, eszik, alszik, keveset sír és nagyon érdeklődő a korához képest. Nagyon sokat nevet, már van hat foga, hamarosan pedig járni fog. A nevét Naomi továbbra sem akarja elárulni, és az sem valószínű, hogy a jövőben mutogatni fogja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.