"Műbaba" - kemény kritikákat kap új külseje miatt Radics Gigi

kritika komment Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Radics Gigit rengeteg kritika éri új fotója miatt. A kommentelők szerint nem áll jól neki ez az új külső.

Radics Gigi lassan másfél éve adott életet kislányának, Bellának. A szülés után rengeteg bántást kapott azért, mert nem rögtön nyerte vissza az alakját. Akkor keményen válaszolt a kritikákra, elmondta, rendkívül bosszantónak tartja, hogy ennyire rosszindulatúak az emberek. Hozzátette, folytatni fogja az edzést azért, mert szeretné jól érezni magát a bőrében. A legutóbb közzétett fotóján pedig jól látszik, hogy a kemény munkájának meglett az eredménye. Bombasztikus formában van, de a kritizálók így is találtak rajta kifogásolnivalót.

"Nem lehet rád ismerni ezzel a semmilyen hajszínnel... Öreges" - írta az egyik kommentelő.

"Egy gyönyörű barna lány miért akar szőke lenni, soha nem értettem, elveszti a varázsát, tucat lesz belőle" - írta egy másik hozzászóló.

"Műbaba, ha nem írnák, hogy kicsoda, meg se ismerném" - kommentelte egy harmadik.

A rajongói azonban a védelmükbe vették Gigit. Leszögezték, az énekesnő így is gyönyörű és természetes. "Nincs feltöltve a szája, nem szabadna roszindulatúnak lenni" - válaszolt egy rajongó a kritikákra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.