Stana Alexandra elmondta, mi volt az utolsó csepp a pohárban: ez volt a válás oka

Forrás: Stana Alexandra/Instagram -
Köcse György válás Meggyes Dávid Stana Alexandra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stana Alexandra exkluzív interjút adott a Life.hu-nak. Elmondta, miért döntött úgy, hogy elválik Köcse Györgytől, mi volt az utolsó csepp a pohárban.

Stana Alexandra magánélete azóta tartja lázban az országot, mióta felröppent a hír, hogy összejött Horváth Gréta volt férjével, Meggyes Dáviddal. A profi táncosnő a válása bejelentése után eldöntötte, hogy nem szeretné kirakatban élni az életét, ennek ellénére most minden korábbinál nagyobb az érdeklődés iránta. A táncosnő elmesélte, miért ment tönkre a házassága Köcse Görggyel.

Stana Alexandra már Meggyes Dáviddal boldog Forrás: Stana Alexandra/Instagram

"Sokáig mindent a szőnyeg alá söpörtem, de egy idő után teljesen besokalltam. Ultimátumot adtam Gyurinak, hogy válasszon a munka és a házasságunk között, de őszintén szólva más reakcióra számítottam. Gyuri nem küzdött azért, hogy megmentsük a házasságunkat. Igaz, makacs természetű nő vagyok, de lehet, máshogy döntöttem volna, ha beállít egy csokor rózsával, és elmondja, hogy milyen fontos volt neki az elmúlt 13 év. Ő nem tett semmit, így számomra világossá vált, hogy már nekem sincs miért küzdeni" - mondta Alexanra, aki azt is őszintén bevallotta, hogy egy hajóút volt az, ami feltette az i-re a pontot. "Gyuri döntése teljesen váratlanul ért, mert jól tudta, hogy a legutóbbi hajóutunk mennyi feldolgozatlan traumát okozott nekem. Tisztában volt azzal, hogy nem fogok vele tartani, de fel sem merült benne, hogy maradjon miattam. A második utat csakis miatta csináltam végig, áldozatot hoztam a kapcsolatunkért. A harmadik ilyen lehetőségnél azt éreztem, hogy nem vagyok hajlandó ismét áldozni, mert ha ezt is elvállalom, akkor biztosan a pszichiátrián kötök ki."

A teljes interjút itt olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.