"Nem szépítem, nagyon leterített a koronavírus" - Kemény időszakon van túl Bereczki Zoltán

betegség Bereczki Zoltán tüdő állapot koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bereczki Zoltán kemény időszakot tudhat maga mögött, ugyanis egy teljes hónapon át küzdött a koronavírussal. A színész most elárulta, hogy érzi magát.

A vírus miatt a színésznek az előadásait is le kellett mondania. A szövődmények miatt az orvosa nagyon nehezen akarta visszaengedni dolgozni.

A munkába való visszatérés előtt az orvos javaslatára Zolinak rehabilitációra kellett járnia.

Forrás: Bereczki Zoltán/Instagram

"Talán még sosem kellett ennyire odafigyelnem magamra egy betegség miatt. Nem szépítem, nagyon leterített a koronavírus, közel egy hónapig nem mozdultam ki otthonról, szinte házi őrizetben voltam. Az orvosom szerint legalább ennyi ideig tart majd a lábadozás is. Ráment a tüdőmre a covid, sokkal nehezebben vettem a levegőt, és már az is megfordult a fejemben, mi lesz, ha hónapokig nem játszhatok, nem énekelhetek" - vallott az elmúlt időszakról a Meglepetés magazinnak a színész.

A színésznek nagyon oda kellett figyelnie a betegsége alatt, hogy fél éves kislánya nehogy elkapja tőle a koronavírust.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.