Nagy bejelentéssel és egy formabontó hiánycikkel állt elő a bravúros magyar együttes - Videó

Forrás: Magneoton Music Group -
Lengyel Johanna új dal zenekar Vasovski Live
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Inspirálódott, szívta magába az elmúlt év koncertélményeinek pozitív rezgéseit, hogy csupa jó hírrel térjen vissza a világon egyedülálló Vasovski Live. Nemcsak egy rendhagyó, klubpezsdítő saját szerzeménnyel, a „Kellettél"-lel köszönti az idei évet a sztárcsapat, hanem a világszínvonalú, díjnyertes énekesnőt, Lengyel Johannát is üdvözölhetjük körében.

Egy merőben új dimenzió nyílt meg a hazai klubzenei élet előtt, amikor a DJ/producer, Mr. Vasovski két teljesen eltérő műfajt, a hangszeres zenét és az elektronikát keresztezte, megalapítva az ötfős Vasovski Live formációt, illetve ennek kibővített, szimfonikus változatát, a Vasovski Symphonic-ot.

Ma már beágyazódott a zenekar a legnagyobb bulik és helyszínek eseményprogramjába, így kreatív feldolgozásaival igazi hídként funkcionál a fiatalabb generációk és a klasszikus zene között.

A bravúros együttes számára a tavalyi év egyfajta felkészülés volt 2022-re, aminek idei első termése meg is érkezett, harmadik önálló zenéjük formájában.

Nagy bejelentéssel és egy formabontó hiánycikkel állt elő a Vasovski Live Forrás: Magneoton Music Group

"A „Kellettél" tavaly egy fellépésünkkor pattant ki a fejünkből, amikor a 3000 fő befogadására alkalmas Debrecen Hallban deep house/club house/kicsit lépegetős dalokat játszottunk, a közönség pedig megőrült az ilyen típusú zenékért. Mivel elenyésző számban találni magyar nyelven írt, crossover house zenét, ezért megírtuk ezt a felvételt" – emlékezett vissza Vasovski Norbi.

A zeneszámban most teljes egészében az izgalmas dalszerző/előadó, Ya Ou hangját hallhatjuk, akinek éneke tökéletesen passzolt a szám sötétebb, maszkulinabb tónusaihoz - morajló alapbeattel és kiteljesedő fúvós témával a „Kellettél" egycsapásra a kedvenceink közé kerül majd!

Norbi azt is elárulta, hogy már dolgoznak új projekteken, amiket egy új női hanggal álmodtak meg:

ugyanis a Petőfi Zene Díjat frissen megnyert Lengyel Johanna váltotta Péterffy Lilit a Vasovski Live mikrofonja mögött.

"Számos új saját szerzeménnyel és feldolgozással jelentkezünk idén, Johanna pedig igazi tüzet és energiát hozott nekünk, amit alig várunk, hogy megmutassunk mindenkinek" – mesélte az alapító.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.