Minden nő ilyenre vágyik most: Katalin hercegné piros blézeréért odavannak a rajongók - Fotó

királyi család Dánia Katalin hercegné öltözködés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegné tegnap érkezett meg Koppenhágába, ahol egy gyermekekkel foglalkozó alapítványnál tett látogatást. A hercegné megjelenése kifogástalan volt, piros blézeréért odavoltak a rajongók. 

Mostanában rájár a rúd a királyi családra: Erzsébet királynő elkapta a koronavírust, nem sokkal azután, hogy fiának, Károly hercegnek és Kamillának is pozitív lett a koronavírus-tesztje.

Mindeközben Katalin hercegné Dániában képviselte a királyi családot, ahol egy gyermekekkel foglalkozó alapítványnál tett látogatást.

Katalin hercegné piros blézeréért odavannak a rajongói Forrás: Getty Images/WireImage/2022 Samir Hussein/Samir Hussein

A hercegné az utazás során is ügyelt arra, hogy kifogástalan legyen a megjelenése, ezúttal a piros színre helyezte a hangsúlyt, a dán zászló előtt tisztelegve - szúrta ki a Joy. A reptéren egy piros blézerben és fekete nadrágban kapták lencsevégre a fotósok. A ruhadarabért odavannak a rajongók, minden nő ilyen zakóra vágyik most.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.