műsorvezető titok test Marsi Anikó edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marsi Anikó boldogabb, mint valaha új párjával, Gáborral.  A harmonikus párkapcsolata pedig kihat a testére és a lelkére egyaránt. A csinos műsorvezető nagyon jól érzi magát a bőrében, bár vannak még olyan testrészei, amikkel nem elégedett. 

Marsi Anikó remekül érzi magát a bőrében, ezt pedig új párjának, Gábornak köszönheti. A híradós azért bevallotta, még mindig vannak olyan területek a testén, amikkel nem elégedett, ezért a futás mellett egy különleges testkezeléssel is próbálkozik.

„Mondják, hogy de jól nézel ki, Anikó. Én pedig mindig azt mondom, hogy jót tesz az, hogy minden értelemben nőnek néznek otthon. Ha így látják, akkor örömmel tudomásul veszem, hogy ez a hatás kifelé. (...) Vannak napok, amikor azt mondom, hogy hát, így 47 évesen elmegy az, ahogy kinézek. De jól érzem magam a bőrömben" – mondta a Tények Plusznak a híradósnő.

Anikó egy különleges testkezelésen vesz részt, ami segíti a fogyásban és feszesebbé teszi a bőrt.

„Jó lenne, ha ezzel a törölközővel nem kellene takargatnom magam, mert meg tudnám mutatni, hogy itt a hasamon, meg a hátamon már tényleg semmilyen kis hurkácska nincsen. (...)Az a baj velem, hogy nem szeretnék kevesebbet enni és ennél többet futni sem" – mesélte Anikó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.