Balesetet szenvedett Hódi Pamela és Tóth Bence a Maldív-szigeteki nászútjukon

Forrás: Instagram/Tóth Bence -
Hódi Pamela Maldív-szigetek baleset nászút
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela és Tóth Bence tavalyelőtt mondták ki a boldogító igent, pár hónappal később már a kislányuk, Evolet érkezése foglalta le a házaspárt. A nászútra idén januárban került sor – az élmények megérték a várakozást!

Szóba került ugyan „a jó meleg Afrika", mint úticél, de végül a zavartalan romantikát és nyugalmat nyújtó Maldív-szigeteket választották, ahol egy kisebb baleset is érte őket.

"Voltunk kajakozni és jet-skizni. Ez utóbbi fantasztikus élmény volt, életemben először próbáltam ki. Nagyon élveztem, de történt egy kis baleset is... A túravezetőnk felhívta a figyelmünket, hogy ott köröznek körülöttünk a ráják, és elkezdte terelgetni őket, miközben mindenki leállította a motort.

Hódi Pamela és Tóth Bence a Maldív-szigeteken töltötték a nászútjukat Forrás: Instagram/Tóth Bence

Engem azonban magukkal sodortak a hullámok, és az én járművem belecsapódott Bencéébe.

A kárt persze kifizettük, így kissé költségesebbre sikerült a nyaralás, mint eredetileg terveztük, ez azonban nem vette el a kedvünket" – mesélte a Story magazinnak Hódi Pamela.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.