Kunovics Katinkára visszaszaladtak a kilók: párkapcsolata miatt hízott

Forrás: Origo -
fogyás Kunovics Katinka szerelem hízás kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kunovics Katinkára boldogságában felszaladtak a kilók, de már tudja, hogyan fogja leadni a feleslegét. 

Kunovics Katinka hosszú ideig küzdött súlyfeleslegével, majd sikerült fél év alatt 40 kilótól megszabadulnia. Az énekesnő azonban nem tudta megtartani súlyát, mint mondta, az akaraterő és kitartás megvan benne a fogyáshoz, de valahogy mindig visszaszaladnak rá a kilók. Most épp a boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolata miatt engedett egy kicsit az étkezésre vonatkozó szigorú szabályain, és máris 30 kilóval nehezebb, mint volt.

Kunovics Katinka felszedett néhány kilót Forrás: Origo

"Velem van a baj, hogy én vagy mindent, vagy semmit. Vagy csinálom, vagy nem. Vagy eszem, vagy nem. Ha eszem, akkor minden kell, ha meg nem eszem, akkor stop" - mondta Katinka a Mokkában. Hozzátette, vékonyan szereti jobban magát. "Ahogy öregszik az ember, már a nagyon-nagyon sovány nem áll jól" - egészítette ki mondandóját. "Szeretnék azért egy konfekcióruhát felvenni, és nem a duciosztályról öltözködni" - mondta. A párja azonban így is szereti sőt, azt mondta, neki fel sem tűnt, hogy Katinka felszedett pár kilót.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.