Szerelmi életéről vallott a híres magyar olimpikon: "Folyamatosan kompromisszumot kell kötnünk"

Zalánki Gergő baba házasság Tóth Fruzsina vízilabda kompromisszum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zalánki Gergő vízilabdázó és felesége, Tóth Fruzsina életük egyik legnagyobb kalandjára készülnek: két héten belül megszületik kisbabájuk, Zénó. Ám az élet úgy hozta, hogy nem élhetik meg együtt ezt a csodálatos pillanatot, mert Gergőnek akkor az olasz kupán kell majd helytállnia. A szerelmesek az előttük álló időszakról, házasságuk titkáról és gyermekük érkezéséről meséltek a Life.hu-nak.

Mindkettejük szülei fiatalon házasodtak össze és hamar családot alapítottak, éppen ezért nem meglepő, hogy Gergőék is fiatalon vágnak bele a családalapításba. Fruzsi nem tagadja, már a kapcsolat kezdetén meglátta Gergőben a nagybetűs szerelmet.

Orján Dóra / Life.hu: Fruzsi, miből érezted, hogy Gergő az igazi?

T.F.: Talán abból, hogy Gergő sosem hazudott vagy játszadozott, és sosem adott okot arra, hogy csalódnom kelljen benne. Megígérte, hogy nem fog fájdalmat vagy szomorúságot okozni nekem, és most már három és fél éve tartja a szavát.

Forrás: Origo

O.D. / Life.hu: Ezek után adja magát a kérdés, hogy vajon mi a kapcsolatotok
titka?

T. F.: Szerintem a titok egyértelműen Gergő személyisége. Én egy hirtelen haragú, szenvedélyes nő vagyok, és Gergő jól ráérzett arra, hogy a személyiségemet hogyan tudja jól kezelni. Ő olykor túl nyugodt, és gyakorlatilag egyáltalán nem veszi fel a forrófejűségem. Nem szoktunk veszekedni, de ez nem azt jelenti, hogy mindenben egyetértünk, inkább azt, hogy mindenről tudunk őszintén beszélni.

O.D. / Life.hu: Két hét múlva érkezik Zénó... Gergő, te nem lehetsz jelen a fiad születésénél.
Milyen érzéseid vannak ezzel kapcsolatban?

Z.G.: Az elején nagyon bizakodtam, hogy a versenynaptár szerint is ott lehetek Zénó születésekor, de Fruzsival átbeszéltük és elfogadtuk ezt a helyzetet. Sajnos ilyen a sportolói lét, és egy fontos meccsen minden esetben muszáj ott lenni és helytállni. Mindketten biztosak voltunk abban, hogy kint fogunk élni Olaszországban, azonban Fruzsi egyértelműen Magyarországon szerette volna világra hozni Zénót. Ettől függetlenül szomorú voltam, amikor szembesültem azzal, hogy nem lehetek ott, de most különösen fontos, hogy mindketten a saját "feladatunkra" összpontosítsunk.

T. F.: Megvisel, hogy Gergő nem lehet ott a szülésnél, de az is frusztrálna, ha egy kiélezett helyzetben angolul vagy olaszul kellene beszélnem az orvosokkal. Másrészt nagy segítség, hogy így a családommal lehetek, akik mindenben támogatnak.

Forrás: Origo

O.D./ Life.hu: Hogyan tekintesz az előttetek álló időszakra?

T.F.: Örülünk, hogy Zénó nyugodt és ideális körülmények között érkezik a családunkba, hiszen így maximálisan a terhességemre tudok koncentrálni, később pedig a gyereknevelésre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.