Dobó Kata három évig élt Kijevben: megszakad a szíve az ukránokért

Dobó Kata Orosz-ukrán háború Kijev
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dobó Kata közösségi oldalán írt arról, hogyan érintette az orosz-ukrán háború kitörése. A színésznő gyerekkorában három évig élt Kijevben.

Vlagyimir Putyin csütörtök reggel tartott beszéde után az orosz csapatok megkezdték Ukrajna megszállását. Az orosz csapatok több irányból indultak meg Kijev felé. A háborús helyzet - Majkához hasonlóan - Dobó Katát is megrendítette. Kata ráadásul gyerekkorában három évig élt Kijevben.

Dobó Kata reménykedik, hogy ez az őrület nem tart sokáig Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Nem tudok felocsúdni. Levegőt sem tudok venni. Szívem szakad meg az ukrán emberekért, akik menekülni kényszerülnek otthonaikból. Elképzelni nem tudom milyen érzés lehet. Soha nem is szeretném megtudni. Fojtogat reggel óta a sírás. Kijev három évig az otthonom volt gyerekkoromban. Nagyon szerettem ott lenni. Gyönyörű város, gyönyörű ország! Nézzétek a képeket!!! Reménykedem, hogy ennek az őrületnek, ennek az elképzelhetetlennek lesz hamarosan megoldása!" - írta a színésznő a közösségi oldalán. Posztjához három csodálatos képet is mellékelt Kijev városáról, amiket itt tudsz megnézni.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.