Senki sem tudta: Lippai László és felesége kibékültek a színész halála előtt

Forrás: József Attila Színház -
házasság gyász színész Lippai László tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lippai László családja és felesége, Krisztina mellett töltötte élete utolsó időszakát.

Hosszú, súlyos betegség után, szerdán hajnalban elhunyt a színművész, akinek az egész ország ismerte a hangját. Lippai László házassága tavalyelőtt ment tönkre, a születésnapján hagyta el őt a felesége.

Lippai László Forrás: József Attila Színház

Azt azonban már senki nem tudta, hogy néhány hónappal ezelőtt Lippai László és Krisztina kibékültek egymással, és az asszony mindvégig férje mellett volt a nehéz időkben.

"Lippi sokszor hangoztatta, hogy Krisztina volt az örök szerelme, és a felesége ugyanígy érzett. Nagyon szerették egymást és az ilyen érzelmek tényleg felülírnak mindent. Lehet, hogy nem volt egyszerű számukra az együttélés, de egymást nélkül még nehezebb volt számukra az élet" – árulta el a neve elhallgatását kérő családtag a Blikknek. Hozzátette, szándékosan nem álltak nyilvánosság elé a kibékülésükkel, próbálták békében eltölteni a maradék időt, ami jutott nekik, és nem szerettek volna boldog szerelmespárként parádézni.

"Életének utolsó hetét már kórházban töltötte, de amennyire csak lehetett, ott is mellette maradtak a szerettei, fogta a kezét a felesége, Lippike a legnagyobb békében, szeretetben töltötte az utolsó hónapokat, és ez volt a legfontosabb" – zárta könnyes szemmel a családtag.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.