Milla Jovovich szívszorító sorai: "Az országomat és a népemet bombázzák”

Oroszország Ukrajna Milla Jovovich színésznő Orosz-ukrán háború
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Február 22-én, csütörtökön Oroszország megtámadta Ukrajnát. Rengeteg híres ember szólalt fel a vérontás ellen, nemrég Milla Jovovich, akinek orosz és ukrán felmenői is vannak, írt megrendítő sorokat a közösségi oldalán. 

"Összetört szívvel és megdöbbenve próbálom feldolgozni az elmúlt hét eseményeit, melyek szülőhazámban, Ukrajnában történnek.

Az országomat és a népemet bombázzák. Barátok és családok bujkálnak. A vérem és a gyökereim Oroszországból és Ukrajnából származnak. Kettészakadok, ahogy nézem a borzalmakat, ahogy az országot elpusztítják, ahogy a családokat kitelepítik, ahogy az egész életük elszenesedett darabokban hever körülöttük. Emlékszem a háborúra apám szülőföldjén, az egykori Jugoszláviában, és a családi történetekre az át élt traumáról és terrorról. Háború. Mindig háború. A vezetők nem tudnak békét hozni"

- írja bejegyzésében a színésznő.

Több hazai sztár: Tóth Gabi,Majka és Dobó Kata is posztolt az orosz-ukrán háborúval kapcsolatban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.