Békesség, harmónia és szeretet árad a Szinetár Dóra-Makranczi Zalán házaspár szeméből – mindenki ezt mondja, aki csak találkozik velük. A gyerekeik mellett arról sem feledkeznek meg, hogy – a szülői és szakmai szerepeken túl – ők elsősorban férj és feleség. Minderről a szerdánként megjelenő, friss hot!-ban mesélnek.

„Otthon mindennap van időnk arra, hogy kettesben legyünk. Nem szeretjük, ha szól a háttérben a tévé; ezek a pillanatok csak rólunk szólnak. Fontos számunkra, hogy ha a mindennapi teendőnket elintéztük, egymással foglalkozzunk. Ilyenkor elmélyülten beszélgetünk, megosztunk egymással a hétköznapi történésektől kezdve mindent, ami csak történt velünk aznap, ami éppen foglalkoztat a világ dolgaiból" – mondta el a hot! magazinnak a Jászai Mari-díjas színésznő.

Forrás: Instagram/Szinetár Dóra

 

„A közös étkezések során pedig a gyerekeinkkel tárgyaljuk meg az aznapi eseményeket; ilyenkor Zalánnal figyelünk arra, hogy ne a szakmánk legyen a fő téma, még akkor se, ha éppenséggel együtt játszunk valamiben" – utalt a tavaly bemutatott Dunakanyar című darabra, amiben nemcsak a férjével, hanem az édesapjával is együtt dolgozik.

A friss hot!-ban Dóriék a családjuk összetartásáról is mesélnek, de azt sem rejtik véka alá, hogy a sok munka mellett hogyan tudják megoldani, hogy a gyermekükkel elég időt töltsenek. Keressétek a hot!-ot digitális formában is, a digitalstand.hu/hot oldalon.