Csodálatos helyre költözött Xantus Barbara: itt talált otthonra

Forrás: Tv2 -
otthon Xantus Barbara Dunakanyar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dunakanyarban találta meg álmai otthonát Xantus Barbara, aki minden reggel a visegrádi vár látványában gyönyörködhet konyhája ablakából.

Budapesten született Xantus Barbara, ám velencei lánynak is vallja magát, hiszen ott volt családi nyaralójuk, és később ott is telepedett le. Miután azonban a gyerekei is elköltöztek, és teljesen egyedül maradt, a színésznő úgy döntött, ő is elhagyja Velencét és a csodás Dunakanyarba költözött.

Xantus Barbara a Dunakanyarban talált otthonra Forrás: Tv2

"Magával ragadott, lenyűgözött a környezet. A hegyek, a Duna-part semmihez sem fogható látványa. Mesés, csodálatos ez a hely. Minden reggel kimegyek a konyhába és az ablakból egyenesen a visegrádi várat látom, ettől a mai napig eláll a szavam" – mesélte a Ridikül műsorában a házáról, amelyre az interneten talált rá véletlenül, és bár eltartott egy ideig, míg felújította, most már igazi szeretett otthona. A Dunakanyarban – mint fogalmaz – még a levegőnek is más illata van, a csöndet pedig hallani lehet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.