Courteney Cox eladta a házát, miután egy futár kísértetet látott mögötte

Forrás: AFP/2020 Getty Images/Jean Baptiste Lacroix -
ház Courteney Cox szellem kísértet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban már többen is jelezték Courteney Coxnak, hogy szellemjárta házban él, de sosem vette komolyan az intő jeleket.

Hamarosan megjelenik Courteney Cox új horror-komédiája, a Shining Vale. Jimmy Kimmelnél ennek az apropójából arról beszélgettek, hogy a színésznőnek volt-e már valamilyen paranormális élménye.

Cox elmondta, hogy korábban nem hitt az ilyesmiben, de amikor Los Angelesben vett magának házat, kénytelen volt hamar túladni rajta. Többen is mondták neki, hogy szellem kísért az otthonában, de sosem vette komolyan a figyelmeztetéseket. Majd egy napon egy futár majdnem halálra rémítette.

"Egy nap a házban voltam, addig nem hittem ezekben. Aztán megszólalt a csengő. Azt hiszem, egy UPS futár volt, vagy ilyesmi. Kinyitottam az ajtót, mire azt mondta: tudtad, hogy ez a ház kísértetjárta? Mondom, ja, miért? Miből gondolod? Erre azt felelte, mert valaki áll mögötted. Ekkor közöltem, hogy adjuk el" – mondta Cox. Hozzátette, hogy ezután képtelen volt egyedül aludni a házban, sőt, ő is elkezdett furcsaságokat tapasztalni.

Courteney Cox Forrás: AFP/2020 Getty Images/Jean Baptiste Lacroix

A hírességek közül sokan nem tudnak megbarátkozni az öregedés gondolatával. A fiatalságot hajszolta hosszú éveken át a Jóbarátok sztárja, Courteney Cox is, aki most egy friss interjúban megrendítő őszinteséggel beszélt arról, hogy hamarabb le kellett volna állnia a plasztikázással.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.