Hegyi Barbara felfedte a titkot: így jött össze férjével, Zoránnal

Fotó: Marton Szilvia - Origo -
Zorán házasság Hegyi Barbara szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hegyi Barbara nagyon ritkán beszél magánéletéről, de most kivételt tett, és azt is elárulta, hogyan ismerkedett meg Zoránnal.

Hegyi Barbara és Zorán nemrég ünnepelte 18. házassági évfordulóját. A színésznő Kadarkai Endre műsorában vendégeskedett, ahol többek között arról beszélt, hogyan ismerkedett meg Zoránnal. Mint kiderült, Zorán lánya, Szandra választotta őt apja mellé.

-mesélte Barbara, akire Zorán akkor figyelt fel, amikor a Polip című sorozatban meghallotta a hangját. Az énekes ekkor döntött úgy, hogy szeretné, ha az ő reklámspotjait is Barbara szólaltatná meg.

"Az akkori férjem, Balikó Tamás ismerte Zoránt (...) Találkoztunk, és onnantól kezdve én lettem Zorán reklámspotjainak a hangja...Akkor én elkezdtem neki dolgozni; aztán terhes lettem, akkor átjöttek megnézni a gyerekemet, és azt hiszem, akkor mondta a Szandra talán, hogy ez a nő, ez jó lenne"

- mesélte a színésznő, aki, bár ekkor még férjnél volt, később elvált, és szabad lett az út.

Fotó: Marton Szilvia - Origo

Beszélgettünk ezerféle dologról, ilyen kis momentumok voltak, és aztán, amikor nekem már megromlott a házasságom, akkor megint nála voltam, és látta, hogy kivagyok. Eljött a színházba megnézni egy előadást, leültünk vacsorázni, többet voltunk együtt (...) "

-mondta a színművésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.