Hatalmas sztár segíti Emiliót és feleségét: ebben nyújt nekik támogatást

Forrás: TV2 -
fogyás Tina Szentgyörgyi Rómeó edzés Emilio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emilio és Tina ismét belevágott az edzésbe, amelyben Szentgyörgyi Rómeó a legnagyobb segítségük.

Tina és Emillio hosszú ideje küzdenek a pluszkilókkal: egy évvel ezelőtt kezdtek teljes életmódváltásba. Bár már nagy súlyfeleslegtől megszabadultak, miután az év végét külföldön töltötték, majd Emilio belevetette magát a koncertezésbe és a Sztárba Sztárba, az edzés háttérbe szorult, és máshova került a fókusz.

"Sajnos, nagyon érzem, hogy az utóbbi időben kevesebbet mozogtam. Nehezebben megy a futás és hamarabb elfáradok. Mégis úgy vagyok vele, hogy ha már itt vagyunk, edzeni jöttünk, akkor csináljuk! Nem szeretek lazsálni és bár tudom, hogy másnap kegyetlen izomlázam lesz, nem bánom. Muszáj formásodnunk, a mozgás a további fogyásunk, átalakulásunk kulcsa" – mondta Tina.

tv2 sztárban sztár Emilio Forrás: TV2

"Romeót régóta ismerem, ezért megkértem, hogy segítsen egy kicsit tovább faragni a súlyunkból a mozgás erejével. Sok mindent megtanultunk az étkezésről, mozgásról az utóbbi időben, de szükségünk van az új löketre, új mozgásformára. Szentgyörgyi Romeo ehhez profi segítségünk lesz" – mondta Emilio az Üdv a családban! című műsorban.

Emilio két héttel ezelőtt esett ki a Sztárban Sztár műsorából. A sokoldalú énekes a műsor után a Life.hu-nak nyilatkozott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.