Ezt kezdi az életével a fogyása után Rácz Géza: "Nem adom fel! Soha"

diéta Rácz Géza Schobert Norbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ország követte a sorsát Rácz Gézának, aki Schobert Norbi segítségével 140 kilót fogyott. A fiú 320 kiló volt, ma 179-et mutat alatta a mérleg és napról napra jobban érzi magát. Azt mindja, lassan új életet kezdhet és munkába is állhat. 

"Sokat elértem eddig az életben, és szeretném megmutatni magamnak és a világnak, hogy még többre viszem!" - nyilatkozta a Borsnak.

"Hamarosan munkába állok egy diétás ételeket forgalmazó üzletben. Először kisegítőként, aztán pénztárosként. Ehhez azonban még 40 kilót le kell adnom, de ezt néhány hónap alatt teljesítem. Addig sem tétlenkedem, hiszen szeretnék idén elballagni az általános iskolából. Jó lett volna már tavaly elvégezni, de akkor nem sikerült. Sebaj, nem adom fel! Soha" - tette hozzá, és azt is elmondta, Pándról édesanyjával Monorra költöztek.

Forrás: Rácz Géza/Facebook

"Mindig is városba vágytam, ahonnan vonattal bejutok a fővárosba" - jelentette ki a fiú, aki egy időre eltűnt a közösségi médiából, amit aztán így indokolt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.