Makranczi Zalán és Szinetár Dóra kisfiukról meséltek: "Amennyire mindenki más, annyira ő is más!"

Forrás: Instagram/Szinetár Dóra -
Makranczi Benjamin Makranczi Zalán Szinetár Dóra Down-szindróma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinetár Dóra és férje, Makranczi Zalán a Fix TV-n beszélt arról, hogy kisfiuk, a Down-szindrómás Benji miben különbözik társaitól.

Szinetár Dóra és Makranczi Zalán kisfia, Benji 4 éves, és Down-szindrómával született. Szülei szerint hihetetlen személyiség, nagyon vicces, csodálatos vele az élet.

"Amennyire mindenki más, annyira ő is más! Csoda jó vele, nagyon vicces. Hihetetlen személyiség" - mesélte a kisfiúról Makranczi Zalán, aki nem sokkal ezelőtt letörölte magát a Facebookról. Ennek okát is megosztotta.

Szinetár Dóra és Makranczi Zalán kisfia csodálatos személyiség Forrás: Instagram/Szinetár Dóra

"Meguntam a képmutatást. Meguntam azt, hogy senki nem azt kommunikálja, amit szeretne. Meguntam azt, hogy mindenki hergelve van mindenben és mindenki habzó szájjal mond véleményt bármiről. Tehát a higgadtságnak a legkisebb jelét nem látom... tisztelet a kivételnek, de azokért meg nem érdemes fent lenni a Facebookon, azokkal az emberekkel inkább találkozom. Egy nagy néphergelő aranykalitka a Facebook, amibe az emberek bemennek és boldogan magukra zárják az ajtaját, ezt érzem. És ebből elegem lett" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.