Magyar sztárok, akik párt cseréltek, és így talált rájuk a szerelem

Forrás: Hajmásy Péter/Instagram -
Weisz Fanni sztárok Nádai Anikó magazin Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokszor váratlan fordulatot vesz az életünk, és néha ez épp akkor történik, amikor szeretnénk az igazit megtalálni. Hazai hírességeink között akadnak olyanok, akiknek egy párcsere kellett ahhoz, hogy megleljék a boldogságot.

Szerelemben és háborúban mindent szabad, most azonban ismerjük meg néhány olyan hazai sztár történetét, akinek különös fordulatot vett a magánélete.

Nádai Anikó és Weisz Fanni

2020-ban mindenkit sokkolt, amikor a szépséges modell, Weisz Fanni és Hajmásy Péter bejelentették a válásukat. Azonban a szakításuk után nem kellett sokat várni, hogy mindkettőjükre rátaláljon a boldogság. Először a modellről és titokzatos udvarlójáról röppentek fel a pletykák, később kiderült, hogy a fiatalember nem más, mint Bókay Gergő, aki egykor Nádai Anikóval alkotott egy párt. A történetben a csavar csak most jön, ugyanis a követők kinyomozták: Anikó és Fanni exe, Hajmásy Péter is egy párt alkot. A sztárpár saját magát buktatta le, ugyanis mindketten ugyanazzal az alpakával pózoltak Instagram oldalukon, végül pedig felvállalták a kapcsolatukat.

Hajmásy Péter és Nádai Anikó. Hatalmas szerelem van közöttük. Forrás: Hajmásy Péter/Instagram

Hatalmas szerelem van közöttük, amire mi sem nagyobb bizonyíték, mint hogy megtörtént az eljegyzés, valamint, hogy Anikó már az első közös gyermeküket hordja a szíve alatt.

Cseke Péter és Trokán Péter

A két magyar színészt, Cseke Pétert és Trokán Pétert évtizedes barátság köti össze, azonban kevesen tudják róluk, hogy egykor mindketten a másik feleségéért voltak oda. Cseke Péter és Papadimitriu Athina főiskolások voltak, amikor rövid ideig egy párt alkottak, Trokán Péter pedig nagyjából ez idő tájt jött össze Sára Bernadette-tel, akivel hat évig tartott a kapcsolatuk. Ahogy teltek az évek, mindenki megtalálta élete társát, de a két pár barátsága csak később alakult ki. Miután megszülettek a gyerekek, évekig együtt jártak nyaralni.

Papadimitriu Athina és Trokán Péter már nem alkotnak egy párt, emiatt a családi barátság egy időre megszakadt, ám három éve úgy döntöttek, évente egyszer újra összejárnak majd a 30 éve boldog házasságban élő Cseke házaspárral.

„Azt gondolom, hogy nincs abban semmi rendkívüli, hogy mi fiatalon keresztben voltunk párok. Ez is csak azt bizonyítja, hogy a hasonló emberek vonzzák egymást"– mondta akkor Athina.

Csisztu Zsuzsa és Tallós Rita

Csisztu Zsuzsa és Tallós Rita barátsága őszinte, igaz és megingathatatlan, olyannyira, hogy egyszer párcserére is sor került közöttük. Ám a pletykákkal ellentétben nem a szó szoros értelmében, hanem csak egy meglepetés erejéig, hiszen szerették volna Rita férjét felköszönteni.

"A vacsora előtt Gábor kísért el engem egy ékszerbemutatóra, onnan mentünk az Orfeumba, ahol Rita rendezte az Anyád kínja-előadást, és ahol természetesen az én férjem is várt már bennünket"mesélte a színésznő az egyik magazinnak, aki barátnője férjével szinte egy teljes napot töltött együtt. A születésnapi ünneplés olyannyira jól sikerült, hogy az estét azóta is gyakran felemlegetik.

Király Viktor és Király Benjamin

Király Viktor néhány évvel ezelőtt arról nyilatkozott, hogy sokáig nehezen ment neki az ismerkedés, és hogy kifejezetten visszahúzódó, gátlásos férfi volt. Korábban nyilvánosan mesélt egy partiélményéről, amikor az ikertestvérével egy-egy lánnyal megismerkedtek egy házibuliban, majd kiderült, hogy mindkettőjüknek pont a másik hölgy szimpatikusabb. Mindketten randevúra hívták a lányokat, de az ikrek szerepet cseréltek, így végül mindenki azzal ismerkedett meg, akivel eredetileg szeretett volna. Az ötlet bevált, de azért a fiúk később elmondták az igazságot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.