Pikáns vallomás: Csisztu Zsuzsa és Tallós Rita egyszer párt cseréltek

Forrás: Tallós Rita -
Tallós Rita Csisztu Zsuzsa pár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz igaz barátokra lelni, de Tallós Ritának és Csisztu Zsuzsának sikerült. Egymásban találták meg azt az őszinteséget, ami már évek óta fenntartja a kapcsolatukat. Barátságuk olyan mély és megingathatatlan, hogy egyszer még a férjcserét is bevállalták.

Tallós Rita nehezen talált rá az igazi barátjára, ugyanis ő egy elég erős személyiség. Sokszor kellett csalódnia azokban az emberekben akikben megbízott például irigység miatt. Csisztu Zsuzsában azonban emberére akadt, aki pont olyan, mint ő volt néhány évvel ezelőtt. Nem csoda, ha gyorsan sikerült barátságot kötniük, ami azóta is tart.

Tallós Rita Forrás: Tallós Rita

Sokszor szereznek baráti összejöveteleket, és annyira megbíznak a másikban, hogy egyszer még a férjcserét is bevállalták. "Volt, hogy konspiráltam Ritával, és

azt a játékot játszottuk el, hogy párt cseréltünk, persze a szó jó értelmében.

Csisztu Zsuzsa Fotó: Polyák Attila/Origo

A cél pedig az volt, hogy megünnepeljük Rita férjének születésnapját, aki ezt a napot nem szokta nagydobra verni" - mesélte Zsuzsa a hot! Magazinnak, aki majdnem egy teljes napot töltött el Rita férjével, hogy a késő esti vacsora meglepetés legyen. Végül persze mindenki visszatalált a saját párjához, de ezt a történetet nagyon sokszor felemlegetik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.