"Alexandra sokkal jobb nő, mint amilyen pasi te vagy" - keményen beszóltak Meggyes Dávidnak

párkapcsolat Stana Alexandra és Meggyes Dávid szerelem beszólás Stana Alexandra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Gréta exe, Meggyes Dávid kérdezz-felelek játékot indított Instagram-oldalán. Az üzletembernek durván beszólt az egyik követője, aki a külsejére tett megjegyzést, ő azonban nem hagyta ezt szó nélkül.

Az utóbbi hónapokban rengeteg támadást kapott Meggyes Dávid, amiért elhagyta Horváth Grétát. Az üzletemberre ráadásul újra rátalált a szerelem, barátnője a Dancing with The Stars egyik profi táncosa, Stana Alexandra.

Az újdonsült pár a rengeteg támadás ellenére is kitart egymás mellett, és biztosak abban, hogy egymás oldalán megtalálták az életre szóló szerelmet. Az üzletember a napokban Instagram-oldalán játszott kérdezz-felelek játékot követőivel, az egyik Instagram felhasználó pedig durva megjegyzést tett külsejére.

"Mennyire érzed magad kínosan, hogy az Alexandra sokkal jobb nő, mint amilyen pasi te vagy?"

-tette fel a kérdést Dávid követője.

"Kínosan semmiképp! Nézhetjük úgy, hogy ez egy hatalmas bók, mert ezek szerint a külsőmön kívül egyéb értékeimet is elégnek tart egy ilyen gyönyörű nő! Vagy azért is ragyog úgy, mint eddig soha, mert egy ilyen férfi van mellette! Sorolhatnám még, de a kérdésedből ítélve elég korlátolt vagy ahhoz, hogy komolyabban belemenjünk"

–írta Dávid válaszként.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.