Horváth Gréta exe, Meggyes Dávid kérdezz-felelek játékot indított Instagram-oldalán. Az üzletembernek durván beszólt az egyik követője, aki a külsejére tett megjegyzést, ő azonban nem hagyta ezt szó nélkül.

Az utóbbi hónapokban rengeteg támadást kapott Meggyes Dávid, amiért elhagyta Horváth Grétát. Az üzletemberre ráadásul újra rátalált a szerelem, barátnője a Dancing with The Stars egyik profi táncosa, Stana Alexandra.

Az újdonsült pár a rengeteg támadás ellenére is kitart egymás mellett, és biztosak abban, hogy egymás oldalán megtalálták az életre szóló szerelmet. Az üzletember a napokban Instagram-oldalán játszott kérdezz-felelek játékot követőivel, az egyik Instagram felhasználó pedig durva megjegyzést tett külsejére.

"Mennyire érzed magad kínosan, hogy az Alexandra sokkal jobb nő, mint amilyen pasi te vagy?"

-tette fel a kérdést Dávid követője.

"Kínosan semmiképp! Nézhetjük úgy, hogy ez egy hatalmas bók, mert ezek szerint a külsőmön kívül egyéb értékeimet is elégnek tart egy ilyen gyönyörű nő! Vagy azért is ragyog úgy, mint eddig soha, mert egy ilyen férfi van mellette! Sorolhatnám még, de a kérdésedből ítélve elég korlátolt vagy ahhoz, hogy komolyabban belemenjünk"

–írta Dávid válaszként.