Antal Timi smink nélküli fotót tett közzé Instagram-oldalán. A bejegyzés célja az volt, hogy megmutassa követőinek, ő sem tökéletes.

Az énekesnő nem titkolja, hogy vannak bőrhibái, sőt, azt is büszkén vállalja, hogy filterek nélkül neki sem tökéletes az arca. Timi célja, hogy posztjával bebizonyítsa, a tökéletesség nem feltétlenül létezik, és szeretné arra sarkallni követőit, hogy bátran vállalják fel önmagukat.

"Sok fiatal az online felületekből táplálkozik és innen inspirálódik, és 80%-ban mi lát? Tökéletes arc, tökéletes bőr, tökéletes póz, divatos ruhák, majd aztán jön az önmarcangolás, ha ezek után tükörbe néz és azt látja, hogy az övé nem olyan tökéletes. De valójában létezik az a bizonyos tökéletesség? Nem, nem létezik. És borzasztóan idegesít, hogy ilyen irányba megy ez a világ" - tette fel a költői kérdést közösségi oldalán az énekesnő.

"Kifelé mutogatás, felszínesség, magamutogatás, reklám reklám hátán és még sorolhatnám. Szeretném azt a képet mutatni, ami valójában vagyok. Nem többet, nem kevesebbet. Azok a fiatalok vagy idősebbek, vagy igazából bárki, aki az én oldalamat követik, szeretném, ha azt látnák bennem, aki és ami vagyok. Valójában. Őszintén. Tökéletlenül. Mert a külső tulajdonságoknál sokkal, de sokkal fontosabb és értékesebb dolgok vannak. Az őszinteség, a bátorság, a szeretet, az emberség, az empátia... Ezekre figyeljünk, ne a sok sz*rságra - zárta sorait Timi.

Egy lesifotósnak köszönhetően nemrég Madonnát is láthattuk teljes valójában, ám a valóság ez esetben kifejezetten rémisztő. Ő az élő példa arra, hogy nem mindig kell photoshoppal és filterekkel elfedni a valódi arcunkat.