Kiderült, miért nem használja az iskolában királyi neveit Sarolta hercegnő és György herceg

Forrás: Kensington Royal/Facebook -
brit királyi család Sarolta hercegnő György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy a brit királyi család legifjabb tagjai, Sarolta hercegnő és György herceg nem a királyi nevüket használják az iskolában. Ennek oka pedig meglepően egyszerű.

Bár Sarolta hercegnő és György herceg nem hétköznapi gyerekek, szüleik szeretnék, ha minél normálisabb neveltetést kapnának. György herceg egy nap király lehet, Sarolta pedig a királyi család egyik vezető személyévé válhat. Az iskolában mégis pont ugyanúgy kezelik őket, mint az összes többi gyereket.

A királynő unokáival ugyanúgy bánnak a suliban,mint a többi gyerekkel, amit szüleik különösen értékelnek Forrás: Kensington Royal/Facebook

Emiatt Sarolta és György nem is használják királyi nevüket az iskolában. György herceg hivatalos címe Ő Királyi Felsége György Cambridge-i herceg, de az iskolában egyszerűen György (George) Cambridge. Sarolta pedig Ő Királyi Felsége Sarolta Cambridge-i hercegnő, de az iskolában csak Sarolta (Charlotte) Cambridge - írja a Mirror.

Károly herceg és Kamilla kiváló kapcsolatot ápol Vilmos herceggel és családjával. A kicsik annak ellenére imádják Kamillát, hogy nem az igazi nagymamájuk, a szeretet pedig kölcsönös. Kamilla is úgy szereti őket, mintha a sajátjai lennének.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.