A TV2 nagyszabású műsora, a Sztárban Sztár döntője április 2-án, szombaton 19:30-tól lesz látható a csatornán, nagyjából 3 és fél órán keresztül.

A Sztárban Sztár 8. évada február 6-án indult a TV2-n. A produkció azóta vasárnap esténként látható a csatornán, méghozzá remek nézettséggel. Most kiderült, hogy mikor rendezik a műsor döntőjét. A Sztárban Sztár fináléja – a többi adással ellentétben – azonban nem vasárnap kerül majd képernyőre. A produkció döntője ugyanis április 2-án, szombaton 19:30-tól lesz látható a csatornán, nagyjából 3 és fél órán keresztül.

Rendhagyó időpontban lesz a Sztárban Sztár fináléjaForrás: TV2

A TV2 Csoport vélhetően azért rakta korábbra az utolsó adást, mert április 3-án, vasárnap tartják az idei országgyűlési választásokat. A Sztárban Sztár eredeti, megszokott időpontjában a Magyarország Választ 2022 kerül majd képernyőre a TV2-n. A politikai műsor 18:55 és 23 óra között lesz látható a csatornán - írja a Sorozatwiki.

A legutóbbi adásban Marics Peti Kisebb sérülést okozott a színpadon Stohl Andrásnak közös produkciójuk közben - ez történt.