Így tombol a szerelem Szabó Zsófi és Shane Tusup között: nagyon romantikus

Instagram -
Szabó Zsófi párkapcsolat szerelem Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mióta napvilágra került Shane Tusup és Szabó Zsófi románca, azóta a szerelemesek sok apró részletet osztottak már meg arról, mennyire is dúl közöttük a szerelem. Most a műsorvezető azt mutatta meg, milyen üzeneteket kap az edzőtől. 

Szabó Zsófi és Shane Tusup kapcsolatáról eleinte csak pletykák keringtek, habár az edzőt sokszor kapták lencsevégre a műsorvezető házánál. A nagy bejelentésre azonban várni kellett, de sokáig már nem titkolóztak tovább. Azóta pedig a lánykérés is megtörtént már, és mint kiderült, a szerelmesek még az idén kimondják egymásnak a boldogító igent. Mióta nem rejtegetik a kapcsolatukat, sok részletet megosztanak követőikkel boldogságukról.

Szabó Zsófi és Shane Tusup nagyon szeretik egymást Instagram

Zsófi nemrég azt mutatta meg, milyen szerelmes üzeneteket kap Shane-től: a tükrére vannak ragasztva, amit Instagram.sztorijában mutatott meg - szúrta ki a Blikk.

"A mosolyod egyszerűen megolvasztja a szívemet" - olvasható az egyik papíron.

"Annyira szükségem van rád, mint ahogy a szívnek dobognia kell" - írta még Zsófinak az edző.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.