Ne dobd ki a vaj csomagolását! Mutatjuk, mire használhatod

Forrás:Shutterstock -
sütés újrahasznosítás csomagolás vaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem gondoltuk volna, hogy ha elfogyott a vaj, akkor a csomagolásának még hasznát vehetjük.

A Southern Living című háztartási tippekkel foglalkozó magazin tett fel egy videót a TikTokra, amiben megmutatják, hogyan vehetjük hasznát a vaj csomagolásának.

"Tedd félre őket egy zacskóba a hűtőben, és vegyél ki egyet, ha olyan ételt készítesz, amihez ki kell vajazni egy edényt!" - hangzik el a videóban. Sütés előtt például nagyon jó szolgálatot tesznek a vajas papírok, csak kiveszünk egyet, és kenhejük is a sütőformát, nem kell összevajaznunk a kezünket.

@southern_living This hack saves you time *and* greasy palms #butter#FoodHacks#southerncooking#TipsandTricks#foodtok♬ original sound - Southern Living

A gyerekek és a felnőttek egyaránt imádják a süteményeket, a legnagyobb baj mindig azzal van, hogy azt is ki kell várni, amíg elkészülnek a finomságok. Azonban léteznek olyan ínycsiklandozó desszertek, amelyeket nem kell sütni, így az elkészítési idő is lényegesen rövidebb. A receptekért kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.