Rubint Réka szívszorító vallomása: "Szeretnénk, ha a hamvainkat összekevernénk és egy urnában lennénk majd"

Rubint Réka -
Rubint Réka házasság Összezárva Hajdú Péterrel szerelem Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka lesz az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor vendége, ahol többek között arról is mesél, miként rendelkeztek azokra az időkre férjével, amikor már egyikük sem él majd.

Rubint Réka sok évi házasság után is szerelemmel szereti férjét, Schobert Norbertet. Bár számukra is voltak nehezebb időszakok, úgy érzik, hogy képtelen lennének egymás nélkül élni.

"Én nem tudom elképzelni az életemet a férjem nélkül. Pont a múltkor beszélgettünk arról, hogy mi lesz, ha mi már nem leszünk. És arra jutottunk, hogy azt szeretnénk, ha a hamvainkat összekevernénk és egy urnában lennénk majd"

- vallotta könnyeivel küzdve Rubint Réka a LifeTV péntek este adásba kerülő műsorában Hajdú Péternek.

Schobert Norbert és Rubint Réka Rubint Réka

Réka arról is mesélt, hogy Norbi életét teljes megváltoztatta a stroke.

"Norbi nagyon megváltozott. A gyerekek is mondják, hogy annyira jó, hogy apa ilyen lett. Türelmes, nagyon kedves. Na, ebbe szerettem én bele..." - mondta a kamerák előtt Rubint Réka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.