A szerelmet a szegény emberek találták ki - állítja az 51 éves milliárdos, akinek 30 évvel fiatalabb a menyasszonya

Forrás: Shutterstock -
szerelem szegények korkülönbség milliárdos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Saját társkereső oldalán találta meg az igaz szerelmet az 51 éves milliárdos, Brandon Wade, aki korábban még azt állította, hogy a szerelem a szegényeknek való.

Brandon Wade három válás után úgy érzi, hogy végre megtalálta az igazit 30 évvel fiatalabb menyasszonya oldalán. Bár az 51 éves milliárdos korábban azon a véleményen volt, hogy a szerelem csak a szegényeknek való, most mégis úgy érzi, hogy vele is megtörtént a csoda.

Ami kicsit azonban ellentmond a szerelemnek, hogy fiatal kedvesét, Dana Rosewall-t a férfi is saját társkereső oldalán ismerte meg. A társkereső fő profilja, hogy fiatal lányok idősebb, tehetős férfiakat találjanak, akik eltartják őket és elhalmozzák őket minden jóval azért cserébe, hogy a "barátnője" lesz - írja a Bors.

Brandon azonba tényleg úgy érzi, hogy negyedik felesége számára a nagybetűs Nő, akit egész életében keresett.

"A Dana és köztem lévő szerelem örök, a halálunkon túl is kitart. Nem érdekel a pénz, mert mi mindig itt leszünk egymásnak. Eddig a pénzt és a nőket hajkurásztam, de legbelül nagyon is boldogtalannak éreztem magam. Dana azonban megmutatta nekem, hogy mi is az az igaz szerelem"

- mondta a férfi.

A milliárdos vagyona egyébként 35 millió dollárra, azaz átszámítva közel 12 milliárd forintra tehető.

Brandon 51 évesen mondhatja magát milliárdosnak, Pierce Woodward azonban már 18 évesen havi 30 milliót keres. Hogy mivel? IDE kattintva megtudhatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.