Közel félmillió forintot ér egy tescós bevásárlószatyor

szatyor Balenciaga bevásárlószatyor Tesco divatház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindannyian jól ismerjük az üzletlánc saját márkás termékeit, a szatyrokon is megjelenő stíluselemeket. Ezeket imitálva készítette el az egyik neves divatház a közel félmillió forintot érő saját táskáját.

A fehér alapon elhelyezett kék sávok, valamint a piros betűvel szedett logó a Tesco ismérve. Ezt utánozta le nemrég a Balenciaga divatház, amely elkészítette saját tescós táskáját. Miközben a szupermarketlánc szatyrait pár forintért megvásárolhatjuk, a most piacra dobott dizánj kiegészítő egy vagyonba kerül.

A Balenciaga táskája 925 fontba, azaz 400 ezer forintba kerül.

Az ár nem véletlen, hiszen nem műanyagból, hanem kiváló minőségű borjúbőrből készült és a belső része is sokkal kidolgozottabb, mint nylon társának – írja a 24.hu.

Nem ez az első eset, hogy a divatház lemásol egy ismert bevásárlótáskát. Legutóbb az IKEA jól ismert kék szatyrát "koppintották" le.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.