Kiderült: Vajna Timi húga ezért titkolta, hogy érkezik hozzájuk a második baba

Vajna Timi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Visváder-Palácsik Lilla és férje, Tamás már a második gyermeküket várják. Sokáig titkolták Lilla terhességét, de most elárulták, hogy miért vártak ennyit a nagy bejelentéssel. 

A Visváder-házaspár, Lilla és Tamás szándékosan nem akartak semmilyen információt megosztani Lilla terhességéről, és ezért minden alkalommal próbálták elterelni a témát.

"Nagyon örülünk, hogy a családtagjaink ennyire szeretnek minket, de tanácsoljuk másoknak, hogy ne kérdezősködjenek folyton, mert nagyon idegesítő. Mert mi van akkor, ha mégsem jön? Ez kellemetlen érzés, bármi lehet. Nem véletlen, hogy tizenkét hétig nem mondják el az emberek ezt senkinek. Bármilyen közeli is egy családtag, ezt tiszteletben kell tartani" - mesélte Tamás a Tények Plusznak.

Nemsokára elindul a Drágám, add az életed! című vetélkedő, ahol Visváder-Palácsik Lilla és férje, Tamás is megméretteti magát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.