Sosem hallott titkok láttak napvilágot Bódi Margóról

Forrás: Bódi Margó/Instagram -
Születés történet család Bódi Guszti Bódi Margó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Margó sajnos korán elvesztette édesanyját. Az énekesnő a rokonaitól hallott történetekből tudja, milyen dolgos asszony volt az anyukája, és azt is, hogy Margót egy búzatábla kellős közepén hozta a világra.

Bódi Margó még csak 9 éves volt, amikor édesanyja meghalt. Az énekesnő nem mindennapi módon született, ugyanis bár az anyakönyvi kivonatában Nagyecsed szerepel, valójában nem ott látta meg a napvilágot. Édesanyja egy búzatábla közepén adott neki életet.

Margóék hatan voltak testvérek, az is előfordult, hogy nem volt kenyér az asztalon, sokat kellett nélkülözniük. Még csak 14 éves volt, amikor megismerte Gusztit, a lányt azonban a család máshoz akarta adni, így egy fagyos téli éjszakán megszöktette Margót. Ennek már 46 éve, azóta élnek boldog házasságban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.