Harry és Meghan a lehető legrosszabb módon értesülhettek Fülöp herceg haláláról

Forrás: AFP/Angela Weiss -
Meghan Markle brit királyi család Fülöp herceg halála Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tudni, Harry herceget és Meghan Markle-t nem értesítették a Fülöp herceg egészségével kapcsolatos aggodalmakról halála előtt.

Egy szakértő szerint Harry herceget és Meghan Markle-t nagyon megbántotta, ahogy tudomást szereztek Fülöp herceg haláláról. Nagyapja halála állítólag sokkoló volt Harry számára, mivel nem avatták be Fülöp egészségi állapotába, mert nem ápol jó viszonyt a királyi családdal.

Sussex hercege és hercegnéje állítólag akkor értesültek Fülöp haláláról, amikor egy amerikai rendőr megjelent náluk, nem pedig a családtagokon keresztül.

Forrás: AFP/Angela Weiss

"Szerintem Harry herceget megdöbbentette Fülöp herceg halála, mert a herceg nyilvánvalóan nem volt jó viszonyban a családjával, így sok mindennel nem volt tisztában, ami a nagyapja egészségi állapotában történt" - nyilatkozta Kinsey Schofield, királyi szakértő a Daily Starnak.

"Harry a legriasztóbb módon értesült nagyapja haláláról, amikor Santa Barbara rendőrei megjelentek az ajtajánál, miután több hívást nem fogadott az Egyesült Államok nagykövetségétől. Nem is a családja értesítette. Csak egy órával a brit sajtó értesítése előtt szóltak neki a halálesetről" - mondta Schofield.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.